Om oss

RekryteringsHuset är ett auktoriserat rekryteringsföretag med säte i Jönköping. Vi har vårt kontor i innovativa Science Park i centrala Jönköping, ett stenkast från Jönköping University och Kulturhuset Spira. Med region Jönköping som plattform arbetar vi på en global kandidatmarknad med kunder i hela Sverige. Bland våra uppdragsgivare finns små och stora arbetsgivare i en variation av olika branscher inom såväl privat näringsliv som offentlig sektor. För mer information om våra uppdragsgivare och tillsatta tjänster.

”Vi brinner för att skapa förutsättningar för arbetsgivare och människor att växa och utvecklas”

”Det är viktigt för oss med ett långsiktigt hållbart fokus i relationen med kunder, kandidater och samarbetspartners. Jag har arbetat med rekrytering i 20 år och planerar att arbeta 20 år till.”

Petra Lindomborg, rekryteringskonsult. Erfarenhet av rekrytering och utveckling av tjänstemän, specialister och chefer. Tidigare även varit delaktig i uppbyggnaden av Poolia Jönköping i rollen som platschef och konsultchef. Har även erfarenhet från ledande positioner inom internationell tillverkningsindustri.

petra@rekryteringshuset.se
Telefon: 0727-16 43 81
LinkedIn

”Vi kännetecknas av att vara leveranssäkra med en hög träffsäkerhet, ett brinnande engagemang samt stor respekt för kandidater och kunder.”

Niklas Lindomborg, styrelseledamot. Erfarenhet från arbete med rekrytering, ledarskap, organisations- och affärsutveckling. Niklas har tidigare även arbetat i roller såsom divisions-, plats- och varumärkeschef inom olika branscher ex. detaljhandel och tillverkningsindustri.

niklas@rekryteringshuset.se

LinkedIn

”Vi strävar efter att vara det goda och ansvarsfulla företaget, en attraktiv arbetsgivare som bidrar till samhället”

Karin Torstensson, rekryteringskonsult / ICF-diplomerad coach. Erfarenhet från ledande positioner inom offentlig sektor. Ansvarat för större och mindre organisationer ex. som stadsdirektör i Jönköpings kommun och kommundirektör i Eksjö kommun. Även varit verksamhetskonsult på KPMG där hon bl.a. har arbetat med organisationsutveckling och förändringsarbete.

karin@rekryteringshuset.se

RekryteringsHuset är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag, som är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med Unionen. Auktorisationen säkerställer en hög affärsmässighet och är en trygghet för våra kunder, kandidater, anställda och samarbetspartners. För mer information om auktorisationen se www.tryggbemanning.se.

Läs gärna Kompetensföretagens reportage om RekryteringsHuset.